5 nejlepší domácí omáčky a dipy ke grilování podle Majkla | YTTV.cz

Všechny videa

Kuřecí paprikáš se špenátem a žampiony - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí paprikáš se špenátem a žampiony - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí paprikáš se špenátem a žampiony - to je nejnovější nápad Marcela Ihnačáka na chutný a rychlý…

Noky z ricotty a parmazánu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Noky z ricotty a parmazánu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Noky s ricottou a parmazánem jsou chutným nápadem na bezmasý oběd pro celou rodinu v italském stylu…

Mrkvové pesto | zero waste tip

Mrkvové pesto | zero waste tip

Celý recept ↓↓↓↓ Celý recept najdete i na mém webu: https://livewithanny.cz/mrkvove-pesto/ ========…

Trhané vepřové maso v burgerové housce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Trhané vepřové maso v burgerové housce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Viz trick Romana na trhané vepřové maso v burgerové housce a nezapomeňte se přihlásit k odběru…

5 nejlepší domácí omáčky a dipy ke grilování podle Majkla

5 nejlepší domácí omáčky a dipy ke grilování podle Majkla

ajkl nám v tomto videu ukazuje, jak připravit 5 oblíbených BBQ omáček. Omáčky se dobře hodí ke všem…

Grilovaný tuňák s chřestem -  Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Grilovaný tuňák s chřestem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak připravit chutný steak z tuňáka vám v následujícím videu ukáže šéfkuchař Roman Paulus. V…

Pečená vepřová kýta se zelím a bramborovými noky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pečená vepřová kýta se zelím a bramborovými noky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pečené vepřové maso s omáčkou, zelím, bramborovými noky a vídeňskou cibulkou – vše, co milovník…

Krůtí prsa s nektarinkami a rukolou  - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí prsa s nektarinkami a rukolou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi spojení sladkého a slaného? Je nejvyšší čas vyzkoušet krůtí prsa s nektarinkami, šunkou…

Rychlý recept na božské domácí máslové karamelky / caramel fudge

Rychlý recept na božské domácí máslové karamelky / caramel fudge

Pokud jde o dezert, není nic jednoduššího než máslové karamelky (caramel fudge). Vše, co…

Buřtguláš - Paráda v jednom hrnci

Buřtguláš - Paráda v jednom hrnci

Voňavá a hlavně jednoduchá klasika z jednoho hrnce nebo kotlíku, která prišla na řadu nejčasteji…

Caesar salát - Díky Caesare Cardini!

Caesar salát - Díky Caesare Cardini!

Caesar Salát údajně vymyslel italský kuchař působící v Mexiku a v USA, Cesare Cardini podle kterého…

Norský losos uzený v teplém kouři -  Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Norský losos uzený v teplém kouři - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Uzený losos na grilu je velmi chutný pokrm, který si rychle oblíbíte. Podívejte se, jak připravit…

Grilovaná zelenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Grilovaná zelenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Uzený losos na grilu je velmi chutný pokrm, který si rychle oblíbíte. Podívejte se, jak připravit…

Norský losos uzený v teplém kouři -  Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Norský losos uzený v teplém kouři - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Uzený losos na grilu je velmi chutný pokrm, který si rychle oblíbíte. Podívejte se, jak připravit…

Grilovaná zelenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Grilovaná zelenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Grilovaná zelenina – zdravá a skvělá příloha ke grilovaným masům nebo rybám. Jak zeleninu připravit…

Domácí Tatarka - Jednoduše a rychle

Domácí Tatarka - Jednoduše a rychle

Domácí tatarská omáčka která obohatí váš stůl! Tatarská omáčka je u nás velice oblíbená a češi…