Krůtí řízky s jablky, ořechy a kozím sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU | YTTV.cz

Všechny videa

Ořechové tyčinky s karamelem a čokoládovou polevou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ořechové tyčinky s karamelem a čokoládovou polevou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Těsto ze tří surovin, krém ze dvou a čokoládová poleva. Jednoduché ořechové tyčinky s karamelovým…

Pomalu pečená kachna - To v KFC nekoupíte!

Pomalu pečená kachna - To v KFC nekoupíte!

Je to pravda odvěká že v jednoduchosti je síla! Dnes Vám přinášíme recept na pomalu pečenou…

Krůtí řízky s jablky, ořechy a kozím sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí řízky s jablky, ořechy a kozím sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Odlehčete jídelníček a podávejte lahodná drůbeží prsa zapečená s jablky a kozím sýrem a s…

Jelení roláda na víně s povidly a bramborovými šiškami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jelení roláda na víně s povidly a bramborovými šiškami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak zpracovat jelení maso? Uvařte si po myslivecku lahodnou jelení roládku na víně, plněnou…

Vyrobte si krásný podzimní / adventní věnec. Návod, jak na to

Vyrobte si krásný podzimní / adventní věnec. Návod, jak na to

Vytvořte si svůj vlastní vánoční / adventní věnec z šišek a jiných přírodních dekorací. Přeji vám…

Pistáciové košíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pistáciové košíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nejlepší vánoční cukroví pro každého milovníka nadýchaných krémů! Jednoduchý recept na pistáciové…

Čokoládová poleva - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Čokoládová poleva - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak připravit domácí čokoládovou polevu, díky které dorty a zákusky získají chutnou a hladkou…

Recept na nejkřupavejší a nejšťavnatější kachní prsa, podávaná s houskami gua bao

Recept na nejkřupavejší a nejšťavnatější kachní prsa, podávaná s houskami gua bao

Majkl nám v tomto videu ukazuje, jak připravit úžasnou čínskou křupavou kachní prsa. V tomto videu…

Svatomartinská husa s lokšemi a pečenou dýní - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Svatomartinská husa s lokšemi a pečenou dýní - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Přinášíme nejlepší recept na tradiční svatomartinskou husu. Roman Paulus se ji tento rok rozhodl…

Francouzské brambory s mletým masem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Francouzské brambory s mletým masem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tip na dnešní oběd – jednoduché francouzské brambory s mletým masem, maďarskou klobásou a čerstvým…

Karamelová omáčka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Karamelová omáčka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí karamelová omáčka nesmí v lednici chybět. Hodí se jako topping do zmrzlinových pohárů, na…

Rakytníkový olej - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rakytníkový olej - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Výroba domácího oleje z rakytníku je opravdu snadná. Připravte si sušený rakytník, nebo zužitkujte…

Vepřové se švestkovou omáčkou - Pork with plum sauce

Vepřové se švestkovou omáčkou - Pork with plum sauce

Vepřové maso se švestkovou omáčkou! Přípravu tohoto jednoduchého pokrmu zvládnou i začínající…

Hovězí žebra na černém pivu - Beef ribs on beer

Hovězí žebra na černém pivu - Beef ribs on beer

Dobrá zpráva pro všechny milovníky masa a piva! Pomalu tepelně upravená hovězí žebra na černém pivu…

Pečená žebírka ve švestkové marinádě  - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená žebírka ve švestkové marinádě - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čekáte návštěvu nebo chystáte party? Upečte legendární vepřová žebírka ve švestkové marinádě na…

Salát z pohanky, červené řepy a kozího sýra  - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Salát z pohanky, červené řepy a kozího sýra - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sezóna červené řepy je tu! Připravte si zdravý a sytý salát z pohanky s červenou řepou, medem a…