Špekáčky na černém pivu - Pivní klasika | YTTV.cz

Všechny videa

Nakládaná dýně - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nakládaná dýně - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Už nevíte, jak zpracovat dýni? Připravte si nakládanou dýni podle videa Romana Pauluse v Kulinářské…

Kuřecí fáš s bylinkami - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kuřecí fáš s bylinkami - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Balíte maso do kapustových listů, ale ono to stále nechce držet pohromadě? Roman Paulus vám…

Telecí řízky v kukuřičných lupíncích s batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Telecí řízky v kukuřičných lupíncích s batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dnes servírujeme pravou americkou pochoutku lahodící i českým jazýčkům – telecí řízky obalované v…

Pečená kuřecí prsa se salátem z červené čočky a manga  - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená kuřecí prsa se salátem z červené čočky a manga - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vyzkoušejte lahodné mango, kuřecí prsa na kari a zdravý čočkový salát na jednom talíři. Roman…

Jak vykostit srnčí hřbet - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak vykostit srnčí hřbet - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vykoštění masa se jeví jako velmi komplikovaná činnost, ale když poznáte základní postup, zjistíte,…

Nejlepší zapečené hranolky na světě  3x jinak

Nejlepší zapečené hranolky na světě 3x jinak

Majkl pro nás v tomto videu připravuje oblíbené jídlo ze Severní Ameriky: Nabité hranolky. Příprava…

Omáčka z portského vína - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Omáčka z portského vína - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Legendární omáčka z portského vína ke zvěřině je mnohem jednodušší, než se zdá. Stačí mít…

Omáčka z portského vína - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Omáčka z portského vína - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Legendární omáčka z portského vína ke zvěřině je mnohem jednodušší, než se zdá. Stačí mít…

Pečený candát s kořenovou zeleninou a citronovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečený candát s kořenovou zeleninou a citronovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dejte si dnes lehkou večeři. Recept na šťavnatého pečeného candáta s křupavou kořenovou zeleninou a…

Pečená vepřová plec s kysaným zelím - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená vepřová plec s kysaným zelím - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnatá vepřová plec pečená na pivu, k tomu kysané zelí a křupavé opékané brambory – to je…

Jak připravit černý kořen - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak připravit černý kořen - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Co uvařit z černého kořene? K čemu ho použít? Na tyto i jiné otázky vám odpoví Roman Paulus v…

Čočkový salát - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Čočkový salát - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Co takhle změnu? Dejte si k večeři sytý čočkový salát. Potěšíte manželku na dietě, dceru veganku i…

Nejlepší Podzimí PUMPKIN-SPICE Dýňové Cupcakes

Nejlepší Podzimí PUMPKIN-SPICE Dýňové Cupcakes

Podzimní období začalo a s ním přichází velký výběr receptů na podzim, vyrobených z dýně, jablek,…

Sekaná ve slanině s lečem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sekaná ve slanině s lečem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Poctivá domácí sekaná zabalená ve slanině podávaná se sytým vegetariánským zeleninovým lečem.…

Kuskusový salát s ananasem a lososem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuskusový salát s ananasem a lososem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rychlý recept pro milovníky zdravého životního stylu - výtečný kuskusový salát s ananasem a…

Houby v octovém nálevu - Pickled mushrooms

Houby v octovém nálevu - Pickled mushrooms

Houbová sezóna je plném proudu a každý houbař jásá protože letos rostou! Ale co s nimi? Můžeme…