Rakytníkový džem se skořicí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu | YTTV.cz

Všechny videa

Pstruh lososovitý s grapefruitovou omáčkou a bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pstruh lososovitý s grapefruitovou omáčkou a bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryba k večeři? Jednoduchý recept na pstruha lososovitého s netradiční grapefruitovou omáčkou a…

Tvarůžková omáčka - Cheese sauce

Tvarůžková omáčka - Cheese sauce

Tuto báječnou omáčku si oblíbí hlavně milovníci olomouckých tvarůžků! Když si k ní dáte masové…

Kapustová polévka - Caldo Verde

Kapustová polévka - Caldo Verde

Tradiční Portugalská polévka která se tam podává při vyjímečných událostech. Hlavníl ingrediencí je…

Rebarborový džem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rebarborový džem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Máte přebytek rebarbory a přemýšlíte, jak ji zpracovat? Pokud nevíte, co s rebarborou, udělejte si…

Kaše ze sladkých brambor - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kaše ze sladkých brambor - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Co připravit ze sladkých brambor neboli batátů? Uvařte si jemnou batátovou kaši, skvělou krémovou…

Grilovaná pražma s nektarinkami a hubami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovaná pražma s nektarinkami a hubami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi netradiční kombinace chutí? Vyzkoušejte grilovanou pražmu s houbami a nektarinkami.…

Cannelloni se špenátem, kešu a rajčatovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Cannelloni se špenátem, kešu a rajčatovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ze slunné Itálie přímo na váš stůl! Připravte domácí cannelloni plněné špenátem a křupavými kešu…

Rebarborový sirup - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rebarborový sirup - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rebarborová limonáda je skvělá a netradiční. Jak si připravit rychlý sirup z rebarbory, abyste si…

Rakytníkový džem se skořicí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rakytníkový džem se skořicí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nevíte, jak využít rakytník a do sirupu se vám nechce? Udělejte džem! Přidejte hřejivou skořici,…

Recept na nejlepší domácí sušené maso – beef jerky

Recept na nejlepší domácí sušené maso – beef jerky

Majkl nám v tomto videu ukazuje, jak připravit Beef Jerky (sušené hovězí maso) u vás doma. Recept…

Vepřová plec s křenovou omáčkou a hrnečkovým knedlíkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová plec s křenovou omáčkou a hrnečkovým knedlíkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zkoukněte recept na křenovou omáčku s hrnečkovým knedlíkem vylepšeným o houby (třeba ty nasbírané v…

Grilovaný sýr halloumi s batáty a fíky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovaný sýr halloumi s batáty a fíky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Znáte lahodný grilovaný řecký sýr halloumi? Vyzkoušejte vegetariánský recept na grill spolu s fit…

Vlašský salát -  Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vlašský salát - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vlašák s rohlíkem - svačina našich tatínků. Ale jak si čerstvý vlašský salát připravit doma a…

Višňový džem s citronovým tymiánem  - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Višňový džem s citronovým tymiánem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí višňový džem bez chemie? Jde to! Vyzkoušejte ověřený recept šéfkuchaře Romana Pauluse a…

Kebab s tortillou, salátem a dresinkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kebab s tortillou, salátem a dresinkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak si doma připravit kebab? Pusťte si recept Marcela Ihnačáka na Kuchynelidlu.cz a zjistíte, jak…

Pečený sumeček s caponatou a bramborovou slámou - - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečený sumeček s caponatou a bramborovou slámou - - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte zdravý recept na rybu? Podívejte na recept našeho šéfkuchaře Romana Pauluse na pečeného…