Rebarborový sirup - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu | YTTV.cz

Všechny videa

Vietnamský salát ze zelené papáji - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vietnamský salát ze zelené papáji - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Už vám přijdou klasické saláty tak trochu okoukané? Nebo chcete překvapit návštěvu něčím trochu…

Pečený pstruh se salátem z bulguru, fazolí a avokáda  - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečený pstruh se salátem z bulguru, fazolí a avokáda - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Lahodná a zdravá ryba s neodolatelným sytým salátem z bulguru, fazolí a avokáda. Zdravý recept na…

Krůtí prsa špikovaná sušenými rajčaty a slaninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí prsa špikovaná sušenými rajčaty a slaninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Drůbež není jen kuře. Rozšiřte svůj arzenál a připravte si šťavnatá krůtí prsa špikovaná sušenými…

HOSPODSKÝ KATŮV ŠLEH A DOMÁCÍ HRANOLKY! TUTO "PRASÁRNU" Z ČESKÝCH RESTAURACÍ MUSÍTE VYZKOUŠET!

HOSPODSKÝ KATŮV ŠLEH A DOMÁCÍ HRANOLKY! TUTO "PRASÁRNU" Z ČESKÝCH RESTAURACÍ MUSÍTE VYZKOUŠET!

Hospodský minutkový katův šleh, domácí tatarská omáčka a domácí hranolky! Jednoduché a rychlé jídlo…

Nejlepši šťavnatá BBQ Vepřová Žebírka v Pomalém Hrnci !!!

Nejlepši šťavnatá BBQ Vepřová Žebírka v Pomalém Hrnci !!!

Majkl nám v tomto videu ukazuje, jak upéct měkoučká žebra pomocí pomalého hrnce. Metoda pomalého…

Jak oloupat granátové jablko - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak oloupat granátové jablko - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nebaví vás zdlouhavě vyloupávat semínka z granátového jablka? Šéfkuchař Roman Paulus prozradí ve…

Vietnamské smažené závitky s mletým masem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vietnamské smažené závitky s mletým masem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Křupavé vietnamské závitky s mletým masem jsou opravdovou pochoutkou. Jak si připravit asijské…

Nejlepší recept na pizzu s Majklovo 3 nejoblíbenější pizzy

Nejlepší recept na pizzu s Majklovo 3 nejoblíbenější pizzy

Majkl nám v tomto videu ukazuje, jak vyrobit skvělé těsto na pizzu. Recept je velmi snadný a každí,…

Hovězí závitky se slaninou a sušenými rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí závitky se slaninou a sušenými rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnaté maso plněné pestem ze sušených rajčat, lahodná slanina a tradiční slovenská tarhoňa. Jak…

Kuřecí polévka s kukuřicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí polévka s kukuřicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zahřejte se poctivou polévkou z kuřecích stehen, kukuřice a smetany. Recept na hustou polévku…

FAMÓZNÍ ŘÍZEK Z MLETÉHO MASA A VÝTEČNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE! Úžasný oběd nebo večeře, jednoduše a rychle!

FAMÓZNÍ ŘÍZEK Z MLETÉHO MASA A VÝTEČNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE! Úžasný oběd nebo večeře, jednoduše a rychle!

Řízek z mletého masa na způsob Holandského, ve kterém nesmí chybět kvalitní sýr, poctivá bramborová…

Kanec se šípkovou omáčkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kanec se šípkovou omáčkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Slavnostní večeře v podání legendárního kance se šípkovou omáčkou. Jak divočinu s šípky uvařit…

Recept na domácí sušené maso na dva způsoby: italský a arménský Basturma

Recept na domácí sušené maso na dva způsoby: italský a arménský Basturma

Majkl v tomto videu ukazuje, jak varobit domácí sušené maso. Recept je velmi dobře vysvětlen a lze…

GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z MLETÉHO MASA! Polévková královna je zpátky! Klasika Českých kuchyní!

GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z MLETÉHO MASA! Polévková královna je zpátky! Klasika Českých kuchyní!

Gulášová polévka, klasika v kuchyni. Tentokrát si ji uděláme z mletého masa! (Vepřové a hovězí).…

Šípkové pyré - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Šípkové pyré - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí šípková zavařenina je naprosto nepostradatelnou součástí spíže. Jak si připravit pyré ze…

Moravský vrabec se zelím a knedlíkem! To snad není možné! Ta chuť je prostě báječná! Nejlepší recept

Moravský vrabec se zelím a knedlíkem! To snad není možné! Ta chuť je prostě báječná! Nejlepší recept

Moravský vrabec je pořádně vypečené vepřové maso s knedlíkem a se zelím. Vepřové plecko doplňuje…